Wellness thuis met je eigen sauna

Wellness thuis met je eigen sauna

Heerlijk, zo een dagje wellness! Kan jij ook zo genieten van een dagje heerlijk ontspannen in een wellness complex? Dan is het misschien de moeite om te kiezen voor wellness thuis! Een sauna is vandaag de dag lang niet zo duur meer, er is een oplossing voor ieders budget. En met een sauna op maat plaats je zowat overal een sauna, zelfs als je klein woont. Combineer je sauna met een jacuzzi, en geniet in alle comfort en privacy van je eigen wellness complex.

Wellness thuis: de sauna

Je eigen wellness ruimte thuis kan natuurlijk niet zonder sauna. Je hebt daarbij de keuze uit een klassieke Finse sauna en een infraroodsauna. Een klassieke Finse sauna wordt verwarmd met een houtkachel, en je gaat er erg veel in transpireren. Een Finse sauna verwarmt je lichaam dankzij infraroodstraling die diep tot in de spieren en gewrichten doordringt. Dit model vraagt wel wat meer plaats, en is iets moeilijker te installeren. Het alternatief is een infraroodcabine,  die  is veelal wat kleiner en eenvoudiger te installeren. Zowel de klassieke sauna als de infraroodcabine kan je volledig op maat laten maken, zodat ze ook in kleinere ruimtes passen.

Maak je wellness thuis helemaal af met een stoomdouche en jacuzzi

Heb je niet al te veel plaats thuis? Dan heb je met een sauna, een douche en een kleedkamer voldoende om thuis van je eigen wellness te genieten. Plaats daarbij echter geen gewone douche, maar kies voor een model dat een gewone douche combineert met een stoomdouche, en je wellness ruimte heeft er meteen een Turks stoombad bij! Heb je wat meer plaats of komt je wellness ruimte in de tuin? Maak je wellness complex dan helemaal af met een jacuzzi. Op zwoele zomeravonden heb je waarschijnlijk niet veel zin om in een hete sauna te gaan zitten, maar de jacuzzi brengt dan wel de nodige ontspanning, zodat je ook in de zomer helemaal kan relaxen.

Wellness thuis met Equano

Je hebt zin gekregen om thuis een wellness ruimte te plaatsen? Doe beroep op Equano! Equano heeft een jarenlange ervaring op vlak van wellness, en maakt je wellness ruimte indien nodig volledig op maat.