Alpha Industries sauna

Alpha Industries sauna

Sauna’s van Alpha Industries vallen op door hun gezellige uitstraling. Ze zijn opgebouwd in de vorm van een blokhut, wat je meteen het gevoel geeft dat je in een echte sauna in het Hoge Noorden zit.

Makkelijke installatie

Deze sauna’s bestaan steeds uit verschillende elementen wat de montage ervan heel gemakkelijk maakt. Bovendien kan je hierdoor vaak zelf kiezen in welke vorm je de sauna wil opbouwen. De verschillende elementen geven je met andere woorden veel vrijheid op vlak van installatie en design.

Sauna’s in verschillende afmetingen

Kies je voor een sauna van Alpha Industries, dan kan je ook kiezen uit sauna’s van verschillende afmetingen. Kies bijvoorbeeld voor een kleine cabine, waarin u gezellig met z’n tweetjes kan genieten van een heerlijke sauna-ervaring. Of opteer voor een grotere cabine, zodat u met het hele gezin of met uw vrienden kan genieten van een ontspannende sauna.

Sauna Alpha Industries

Kwaliteitsvolle houtsoorten

Niet alleen de ruime keuze is een groot voordeel, ook de gebruikte houtsoorten en de feilloze binnenbekleding spreken tot de verbeelding. Er wordt steevast gebruik gemaakt van kwalitatieve houtsoorten zoals de Canadian Red Cedar, en binnenin zijn verschillende opties voorzien die uw sauna-ervaring helemaal top maken.

Zo is het mogelijk om de sauna te voorzien van lederen zetels, aangepaste verlichting en een muziekinstallatie. Om die manier kan u de sauna personaliseren volgens uw eigen wensen. Een Alpha Industries sauna wordt dus steeds gemaakt op uw maat en aangepast aan uw persoonlijke wensen.

Informeer naar onze prijzen

Geïnteresseerd in een luxe sauna van Alpha Industries? Neem contact met ons op, en vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.