Infraroodcabine kopen

Een infraroodsauna, dat is heerlijk ontspannen! Een infraroodcabine heeft een ultiem effect op spieren en gewrichten, zodat die helemaal tot rust komen. Zelfs me meest gestresseerde gewrichten komen tot los in een infraroodcabine. Daarnaast heeft een infraroodcabine nog enkele andere bewezen positieve effecten op het lichaam:

  • Een sessie in de infraroodcabine verhoogt het afweersysteem.
  • Een infraroodcabine verlaagt klachten van huidaandoeningen.
  • Een infraroodcabine verlicht de pijn van onder andere artrose- of artritispatiënten.
  • Een infraroodcabine helpt tegen spier- en gewrichtsaandoeningen.

Infraroodcabines met verschillende soorten straling

Infraroodcabines kunnen verschillende soorten straling beschikken:

  • Kortgolvige IRA-straling: deze dringt door tot diep in het vetweefsel, de spieren en de gewrichten.
  • Middengolvige IRB-straling, deze dringt rechtstreeks door in de lederhuid en de bloedvaten.
  • Langgolvige IRC-straling dringt via indirecte warmtewerking door tot in het centrale zenuwstelsel.

Infrawave: infraroodcabine voor ieders budget heruitgevonden

Infrawave, dat is infrarood heruitgevonden! De infrawave infraroodcabines van Alpha Industries onderscheiden zich door een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Goedkope, minderwaardige Chinese producten overspoelen de sauna- en infraroodmarkt. Om de concurrentie met deze fabrikanten aan te gaan, lanceerde Alpha Industries de Infrawave infraroodcabines. Deze cabines zijn verkrijgbaar in slechts vier standaardformaten, wat de prijs drukt. De infrawave cabines zijn relatief goedkoop, maar in tegenstelling tot de inferieure Chinese merken, is de kwaliteit van deze cabines wél gegarandeerd.

Je kan bij ons terecht voor een groot aanbod aan infraroodcabines, zodat je steeds een infraroodcabine binnen jouw budget vindt. Is je budget wat kleiner, dan is een infrawave cabine ideaal. Heb je daarentegen een groter budget? Dan kan je zelfs een infraroodcabine volledig op maat gemaakt bestellen.

infraroodcabine kopen

Infraroodcabine kopen op maat

Heb je niet meteen voldoende plaats om een infraroodcabine te plaatsen? Zit je met een schuin dak waaronder je een infraroodcabine wil? Indien gewenst maken wij je infraroodcabine volledig op maat. In een afzonderlijke ruimte, gekoppeld aan je badkamer, in een poolhouse of in je tuin: voor elk wat wils. Kwaliteitsmaterialen en dito afwerking maken van je infraroodcabine een speciaal plekje in huis, om helemaal tot rust te komen.

Ons volledige gamma infraroodcabines vind je op de website van Equano.