Op zoek naar een saunashop?

Op zoek naar een saunashop?

Een eigen sauna heeft natuurlijk tal van voordelen: je kan op elk moment van je sauna genieten, je betaalt geen inkom meer, je moet je niet meer verplaatsen en je hebt alle privacy die je je maar kan wensen. Toch is het kopen van een eigen sauna geen sinecure: er zijn tal van opties, je moet voldoende plaats hebben, je moet elektriciteit voorzien, enz. Goed advies bij de aankoop van je sauna is dan ook onontbeerlijk! Ben je op zoek naar een eigen sauna, dan ben je bij saunashop Equano aan het juiste adres.

Saunashop Equano: sauna’s en sauna producten

Equano biedt je een ruim gamma aan sauna’s en sauna producten. Equano werkt samen met Alpha Industries, een absoluut topmerk dat sauna’s van de hoogste kwaliteit biedt. De mogelijkheden zijn eindeloos, gaande van een eenvoudige sauna voor één persoon tot grote, volledig op maat gemaakte sauna’s. Het bedrijf steunt bovendien op een jarenlange ervaring, zodat ze steeds een antwoord hebben op al je vragen en wensen. Ook voor de plaatsing zelf kan je trouwens op Equano rekenen: ze hebben zelf ervaren plaasters in dienst, zodat je je ook op dat vlak geen zorgen hoeft te maken.

Jacuzzi’s, infraroodcabines en wellness producten kopen bij Equano

Equano is een echte wellness specialist. Je kan er dus niet alleen terecht voor sauna’s en saunaproducten, ook jacuzzi’s, infraroodcabines en stoomcabines behoren tot het gamma. Wil je je sauna combineren met bijvoorbeeld een jacuzzi of een infraroodcabine, dan is dat dus geen enkel probleem! Ook voor deze wellness producten werkt Equano enkel samen met topmerken, zodat je ook hier gegarandeerd kwaliteit krijgt.

Kom het volledige gamma ontdekken in de saunashop

Benieuwd naar het volledige gamma sauna’s en sauna accessoires? Kom dan gauw een kijkje nemen in saunashop Equano te Sint-Pauwels! Benieuwd naar de prijzen van de sauna’s? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.