Kom de nieuwe sauna showroom van Equano ontdekken!

Kom de nieuwe sauna showroom van Equano ontdekken!

Ben je overtuigd van het voordeel van een eigen sauna in huis? Of heb je al een sauna in huis en wil je die verder uitbreiden met bijvoorbeeld een jacuzzi of een stoomcabine? Kom dan inspiratie opdoen in de nieuwe showroom van Equano. Bovendien kan je onze sauna’s en jacuzzi’s testen in onze testruimte, zodat je een gefundeerde beslissing kan maken.

Een sauna kopen mét het nodige advies

Een eigen sauna in huis halen is geen sinecure. Je krijgt de keuze uit tal van verschillende merken, modellen en prijsklassen, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Kom je langs bij Equano, dan begeleiden we je persoonlijk bij de keuze van je sauna en geven we advies waar nodig. Op die manier krijg je een oplossing op maat, wat je wensen en budget ook zijn. Heb je toch nog twijfels bij je keuze, of kom je er ondanks ons advies niet uit? Dan kan je enkele van onze producten komen testen in onze eigen wellnessruimte, en dat in alle rust en met respect voor je privacy.

Andere wellness producten in de Equano showroom

Bij Equano kan je niet alleen terecht voor je eigen sauna, Equano bied je een heel gamma aan wellness producten aan:

  • Jacuzzi’s voor ultieme relaxatie. Niets zo heerlijk als een warme jacuzzi tijdens een koude winteravond! Is je budget beperkt, dan hebben we enkele eenvoudige jacuzzi’s voor één of twee personen. Is je budget breder? Ontdek dan onze luxe jacuzzi’s voor meerdere personen, inclusief speakers, massagestralen en lichttherapie.
  • Infraroodcabines: in tegenstelling tot een sauna werken infraroodcabines op basis van straling. Daar waar een sauna vooral een effect heeft op je huid, hebben infraroodcabines vooral een heilzaam effect op je spieren en je gewrichten.
  • Combineer je douche met een stoomcabine. Laat je lichaam volledig masseren door de sterke waterstralen en kom helemaal tot rust.
  • Zonnebanken om heerlijk onder te bruinen. Haal een zonnebank in huis en je hebt altijd een mooie bruine kleur, of het nu winter of zomer is.