In de herfst naar de sauna?

In de herfst naar de sauna?

Voor mij is de herfst het ideale moment om te herbronnen. Het is vroeg donker en de natuur maakt zich op voor een winterslaap.De pracht van de natuur die zich toont in alle geuren en kleuren is de perfecte achtergrond om te genieten van een sauna sessie. Vroeger reserveerde ik een uurtje of twee in het plaatselijke saunacomplex om daar te genieten. Maar door tijdsdruk kwam het er alsmaar minder van.

Waarom betalen voor een sauna?

Ik dacht steeds dat sauna’s en infraroodcabines onbetaalbaar waren. Tot ik eens ging berekenen wat ik al had betaald aan sauna bezoeken.

Je eigen privé sauna bij thuis.

Ben ik blij dat ik de stap heb gezet om mijn eigen privé saunacomplex te creëren bij mij thuis! De investering heb ik er al uit en kan dagelijks genieten en ontspannen. ìk hoef niet te reserveren en geen verplaatsing te maken.