Een romantische privésauna, gewoon bij je thuis

Een romantische privésauna, gewoon bij je thuis

Zin om je partner te verwennen met een paar uurtjes heerlijke ontspanning? Dan is een romantische privésauna altijd een goed idee. Helaas betekent een bezoek aan een privésauna elke keer opnieuw een flinke hap uit je budget. Gelukkig hebben wij de oplossing: een privésauna gewoon bij je thuis.

Een romantische privésauna thuis: helemaal niet duur

Voor wie regelmatig de romantiek opzoekt door een privésauna af te huren, is een sauna thuis misschien wel een goed alternatief. Zo heb je een eigen sauna die helemaal voor jullie tweetjes is! Denk je dat een privésauna in je eigen huis een te grote investering is? Niets is minder waar. Een sauna afhuren voor twee personen gedurende twee uur kost al gauw 80 euro. De goedkoopste sauna voor thuis van Equano kost ongeveer 1.000 euro. Dat is het equivalent van slechts 13 saunabeurten!

Thuis een eigen wellnessruimte inrichten

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden voor wie houdt van een romantische privé sauna thuis. Zo kan je kiezen uit sauna’s in alle soorten en maten. Je kan zelfs een grote badkamer omtoveren tot privé saunacomplex door ook een infraroodcabine en een jacuzzi te installeren. Je saunacabine vervult dankzij een combikachel meteen ook de functie van stoombad, dus dat is slechts een kleine meerkost. Nu nog een ruime douche en een ligzetel en je kan volop genieten van je eigen romantische privésauna!

Tips voor een romantische privésauna

Een privésauna bij je thuis kan je op elk moment gebruiken, zo vaak je wil. Na het werk nog even samen ontspannen in de sauna? Of in het weekend je partner verrassen met een romantische saunabeurt? Het kan allemaal. Nog enkele tips om je sauna thuis extra romantisch te maken:

  • Zet romantische muziek op.
  • Drink voor je saunabeurt samen een glaasje.
  • Strooi rozenblaadjes in de sauna.
  • Verlicht de sauna met kaarsjes.
  • Voorzie doucheproducten met een heerlijke geur voor nadien.