Een Finse sauna thuis plaatsen

Een Finse sauna thuis plaatsen

Lekker ontspannen in de sauna, heerlijk is dat toch? Even helemaal weg zijn, en alle stress en vermoeidheid van je lichaam laten afglijden, zodat je als herboren uit de sauna komt. Bovendien heeft een Finse sauna ook een heilzame werking op je lichaam, aangezien afvalstoffen door het hevige transpireren worden afgevoerd uit het lichaam.

Hoe werkt een Finse sauna?

Een Finse sauna is waarschijnlijk de meest bekende sauna. Het is een klassieke, houten sauna, die wordt opgewarmd door water over hete kolen te gieten. Het water verdampt, en verwarmt de sauna op die manier. De ideale temperatuur ligt tussen de 80 en de 120 graden Celsius, afhankelijk van hoe goed je tegen de warmte kan. Dankzij de hoge temperatuur ga je niet alleen hevig transpireren, het heeft ook een heel ontspannend effect, zodat je alle stress even vergeet.

Thuis een Finse sauna plaatsen: de voordelen

Kan jij ook zo genieten van een bezoekje aan de sauna? Haal er dan gewoon één in huis, zodat je in de sauna kan wanneer je maar wil! De voordelen zijn talrijk:

  • Je kan in de sauna gaan wanneer je maar wil, en je hoeft natuurlijk geen entreegeld te betalen.
  • Thuis geniet je van alle privacy en rust die je je maar kan wensen.
  • Een Finse sauna thuis plaatsen is lang niet zo duur of moeilijk als vaak gedacht.

Thuis een sauna plaatsen is niet langer een droom

Een Finse sauna thuis plaatsen is niet langer een droom! Bij Equano vind je een uitgebreid aanbod aan Finse sauna’s, die betaalbaar en gemakkelijk te plaatsen zijn. Zo kan je zelfs met een beperkt budget en met beperkte plaats een Finse sauna thuis installeren en ervan genieten wanneer je maar wil. Dankzij onze jarenlange expertise op vlak van sauna en wellness hebben we de gepaste oplossing voor iedereen!