De prijs van een infraroodcabine

De prijs van een infraroodcabine

Niets zo heerlijk als genieten van een heerlijk ontspannende sessie in de infraroodcabine, toch? De infraroodstraling dringt door tot diep in je spieren en gewrichten, en heeft op die manier een ontspannende en helende werking. Na een bezoekje aan de infraroodcabine voel je je gegarandeerd weer helemaal fris, monter en ontspannen. Heb je geen zin om je telkens te moeten verplaatsen naar de sauna voor een bezoek aan een infraroodcabine? Dan plaats je er toch gewoon zelf een! Veel plaats heb je daar niet voor nodig, en ook de prijs hoeft je niet af te schrikken: vandaag de dag zijn infraroodcabines betaalbaar voor iedereen.

Hoe veel kost een infraroodcabine?

De prijs van een infraroodcabine is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren, waardoor we op deze vraag geen eenduidig antwoord kunnen geven. Voor een kleine infraroodcabine, waar je alleen of met twee in kan, kost ongeveer 1.000 euro voor een standaard model. Wil je het echter wat luxueuzer, met meer opties en meer plaats? Dan betaal je al gauw het dubbele. Voor grotere infraroodcabines, waar je met meerdere mensen tegelijk in kan plaatsnemen, betaal je uiteraard ook meer: de prijs ligt dan rond de 4.000 à 5.000 euro.

Infraroodcabine op maat

Wil je nog een stapje verder gaan? Bij Equano kan je je infraroodcabine volledig op maat laten maken. Je kiest dan zelf hoe groot je je cabine wel en over welke opties je wil beschikken. Vooral als je bijvoorbeeld niet meteen voldoende plaats hebt of als je je infraroodcabine wil plaatsen in een kamer met veel hoeken of een schuin dak, kan het op maat laten maken van je infraroodcabine de ideale oplossing zijn.

Kwaliteit staat voorop bij Equano

Bij het kopen van een infraroodcabine is het belangrijk om je niet alleen door de prijs te laten leiden, want goedkoop is in dat geval vaak duurkoop. Goedkope Chinese producten overspoelen de sauna- en wellness markt, maar de kwaliteit van deze producten laat vaak te wensen over. Dat is precies waar Equano zich onderscheidt: een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Equano selecteert zijn leveranciers met de grootste zorg en met oog voor kwaliteit. Die kwaliteit is bij ons dan ook steeds gegarandeerd, ongeacht de prijs van je infraroodcabine.